Hey Hoi!
Ik ben Lisette: een enthousiaste fotografe met passie voor het vak. In 2009 ben ik mijn eigen bedrijf gestart en sindsdien al heel wat fotoreportages verder! Een reportage stijl is meteen een mooie omschrijving van mijn manier van fotograferen; een klein stukje meewandelen in het leven van mensen en dit vastleggen door het oog van de lens. Hierdoor onstaan natuurlijke en ongedwongen foto's.

Naast mijn werk als fotografe ben ik een trotse moeder van een zoontje. Samen ontdekken we al spelenderwijs de wereld. Dit zie je ook terug in de foto's die ik van kinderen maak: lekker spelen! Op die manier ontstaan spontane foto's die precies weergeven waar kinderen zo goed in zijn: leven in het moment.


Koken is voor mij een passie en die heb ik weten te combineren met mijn fotografie. Zo is mijn specialisme in 'food photography' ontstaan. Eten en koken is voor mij ontspanning en een manier om te verbinden. Het brengt mensen samen en maakt een creativiteit in mij los: het combineren van smaken, texturen en kleuren. Net kunst! Maar dan lekker losjes ;-)
Snuffel lekker rond op mijn website en schroom vooral niet om me een mailtje te sturen als er vragen zijn!

Liefs Lisette
P.s. Ik ben gevestigd in Venlo (Noord-Limburg) maar door heel Nederland inzetbaar!
Nog een P.s... Je mag ook telefonisch contact opnemen natuurlijk ;-) 0621644263
Submit
Thank you!
Back to Top